Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur jag har fått ett varaktigt förhållande!

Sponsrat inlägg i samarbete med vuxenkul.se

Jag blev kär i min man när jag var 25 år gammal och vi lärde känna varandra när jag pluggade till inredningstekniker på en folkuniversitet någonstans i Sverige. Han befann sig i samma stad som mig i business tillsammans med några kollegor.

 

Jag gick ut en kväll med mina klasskamrater till en cafésalong i närheten av vår skola. Jag och mina klasskamrater är inte typer som gillar att dricka. Vi är en grupp tjejer som gillar att ta det lugnt och bara fika med 7 sorters kakor till. Ibland bakar vi själva också egna bullar och kakor för att vi är husliga och älskar det. Jag tror också att min man fick upp ögonen för mig just för att jag inte var den typen som skulle leva livet med alkohol och partyn. 

Det enda han vet att jag gillar är fina underkläder från nätet och då brukar jag gå in på olika sidor. Har även besökt sidan där man säljer sexleksaker från vuxenkul då utbudet är stort och de har fantastisk fina underkläder. Även min man har besökt sidan och brukar välja ut underkläder han hoppas kunna se mig i. Förut beställde vi ofta underkläder mm från nätet och det har blivit mindre av det nu när vi har fått våra tvillingbarn. 

Jag gick väldigt mycket upp i vikt när jag väntade mina tvillingar och det har gjort att jag känner att jag inte passar i alla underkläder numera. Detta innebär inte att jag har tappat intresset för att ta hand om mig själv tvärtom så gör jag allt för att kunna passa in i fina underkläder. Vi behandlar varandra med respekt och när han är bortrest så är jag inte typen som går ut och söker sällskap. Då finns det enklare saker genom att beställa sexleksaker från vuxenkul kan du fortfarande ha det roligt men slippa besvär av sällskap. Det är inte alltid man vill ha sällskap utan ibland vill man bara roa sig själv och sedan sova eller bara se på tv. 

Man ska heller inte vara bort från varandra så länge som par för man vill också ha mänsklig närhet och värme efter ett tag. Annars blir det som skämtet nedan:

-Vad händer med flickvännen du brevväxlade under 1 års tid?

-Hon gifte sig med brevbäraren 

Ni hör ju själva hur illa det låter eller hur? Han var aldrig heller så hon hann bli kär i någon annan. Så vill jag aldrig ha det. Jag vill alltid vara nykär och vill inte vara borta från min man längre än 2-3 dagar för sedan kommer ensamheten och knäcka mig. Våra tvillingar är båda verkligen pappas döttrar de vill ha sin pappa lika mycket som de vill ha sin mamma. Vi är en familj som värnar om närvaro och deltagandet i alla områden och situationer. Alla människor är fria att göra som de vill bara de blir lyckliga och så här gör vi. Som tur är så är jag för det mesta hemma med mina döttrar så de hinner aldrig sakna sin mamma i varje fall.

0 comments / Add your comment below

  1. Viktigt att man som par leker tilld et ibland så man håller gnistan uppe.
    tråkigt att sexiga underkläder oftast är i små storlekar så man har problem efter graviditet att komma i det igen.

Lämna ett svar

Till startsidan