Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Spara pengar genom begagnade mobiltelefoner

Sponsrad inlägg i samarbete med
 
 
Jag och mina döttrar har en varsin mobiltelefon. Vi har det fruktansvärt bra ekonomiskt och detta pga av att vi faktiskt är mer sparsamma än vad folk tror. Vi går inte och köper dyra mobiltelefoner utan vi köper våra mobiltelefoner begagnade. 
 
 

 

 
Har nu också hittat en hemsida som heter RePhone.se som säljer begangande mobiltelefoner till humana priser. Du får dessutom otroligt fina telefoner till ett mycket lägre pris och kvalitét är lika bra som om den vore helt ny.
 
Är man många i en familj så kan man sänka kostnader genom att ibland söka efter tex möbler, kläder, skor och mobiltelefoner som är begagnade. Man sparar otroligt många tusenlappar genom att köpa i varje fall sina mobiltelefoner begagnade. Du kan också köpa fler eftersom priset är så pass lågt jämfört med nya mobiltelefoner.
 
Du kan också köpa presentkort och ge bort till någon som fyller år det skulle uppskattas. Man brukar fråga sig vad köper man till någon som har allt? Jo man köper begagnade mobiltelefoner eftersom det är något som alla behöver oavsett vilken ekonomi de har och vilka personligheter de äger.
 
Fyller någon i familjen år kan du också köpa en presentkort som de kan utnyttja när de vill och välja en  mobiltelefon som de själva trivs med. 

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan