Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu ska jag inreda slottet jag bor på

Sponsrat inlägg i samarbete med Solheminredning.se
 
Jag har flera våningar som jag äger runt om i hela landet. Jag bor i mestadels i ett slott utanför Stockholm tillsammans med mina tvillingdöttrar och man. Vi har även massa djur hund, kanin, katt och några höns. 
 
Jag ser på djuren lite som en inredningsdetalj för utan dem blir inte inredningen lika varm och mysig. Det behövs liv för att göra ett hem mysigt och varmt. Vi har även funderat på att köpa in lite får också så att de kan klippa grästet i stället för att anlita en gräsklippare.
 
Nu ska jag i varje fall inreda hela mitt slott på nytt genom Solheminredning som har fått in massor av nya inredningar. Jag har också en katalog hemma med inredningsidéer som min svägerska skickade till mig med post. Först och främst ska jag i varje fall checka av vad de har hos Solheminredning för här ska tydligen det bästa och trendigaste inredningen finnas enligt alla mina vänner som är granne med mig på slottet. Nu måste ni tro att grannarna bor nära, men de tär några kilomter emellan. Där vår mark slutar börjar grannens mark. Fast vår mark är väldigt stor så man får gå några kilomter innan man är framme hos grannen.
 
Hyllplan Petro är supersnygg (House Doctor)
 
 

 
 
Samt även porslin (House Doctor)
 
 
 
Jag vill också ha en gäststuga i skogen som vi äger och även i denna gäststuga inreda från Solheminredning.
 
Om du får dina gäster att trivas lär de komma tillbaka och man kan också hyra ut gäststugan till folk som söker tillfällig bostad.

Lämna ett svar

Till startsidan