Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sommarens svalkande drink

Sponsrat inlägg i samarbete med Tandblekning.co
 
Är du som jag älskar allt som är sött så ska du ta väl hand om dina tänder. Vi älskar att dricka både sött, kaffe, te och olika drinkar när vi är sociala och umgås.
 
Vad händer om vi alltid dricker kaffe?
 
Vi får då missfärgade tänder som blir först gula och sedan bruna med tiden och det är inte roligt alls. Tänk dig själv när du ska dejta med gula fula tänder då kommer du kanske inte lyckas heller med dejten. Det är nog också därför man säger gult är fult och det är vad vi har sagt hela tiden som barn.
 
 
Ovan goda drink drack jag när jag var utomalnds för bara utomlands har man massa olika söta drinker utan att tänka på ekologisk, vegan eller glutenfritt. Folks om tänker för mycket på vad de äter lever inte och ändå har de massa hälsoproblem.
 
Vi alla är födda med olika typer av tänder också. Vissa föds med känsligare tänder att det kan ila eller lätt få karies. När det gäller missfärgade tänder så är vi födda lika. Dricker du kaffe flera gånger per dag så får du garanterat gula tänder som sedan övergår till bruna och ännu värre med fula bruna fläckar.
 
Finns många tankrämer också som lovar mycket, men det bästa för att tandblekning om du verkligen vill ha fina vita tänder.
 
Bild är tagen när jag och mina två döttrar tillsammans med min man var utomlands. för 2 år sedan. Jag och mina döttrar åker ofta utomlands och vi älskar alla sorters dryck. När det är sommar så dricker jag även kalla kaffedrinkar och även dessa ger missfärgade tänder. Så hur man än gör så kommer man inte undan.

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan