Allmän bröllopsguide

Drottningen vid 100-årsfirandet för Svenska Sällskapet för Medicinsk Forskning

Har ni tänkt på hur finklädda kungafamiljen alltid är. Har ni tänkt på hur folk ens blev kungar och drottningar till en början? Det handlar inte om att det blev det över en dag utan historisk sätt så har kungligheter världen över tillhört ett släkte som har varit snäppet smartare än alla andra. Varför tänker du säkert nu?
Jo för de har gjort bra val när det gäller ekonomi under flera generationer. Skulle tex Revolut finnas på medeltiden så slår jag vad om att alla kungahus värdlen över hade tagit chanse och testat även Revolut.
lanserades i juli 2015 av tidigare investerare på Credit Suisse och Deutsche Bank, Självklart blir det en tysk bank och vår drottning Siliva är ju också tysk. I början lockade fintechbolaget främst sina kunder genom att låta dem spendera och förflytta pengar utomlands till bankens egna växlingskurs. Därefter har de lockat över 7 miljoner kunder runt om i Europa. Australien och Singapore med sina analys- och budgeteringsverktyg.
Ni bör dessutom besöka Singapore de bygger hus som ser ut som båtar och som om husen står i luften. Landet har expanderat så pass mycket att det ej förvånar mig att just länder som Singapore blev lockade till Revolut.

Drottningen delar ut pris till Gonçalo Castelo-Branco, docent på Institutionen för medicinsk biokemi och biofysik vid Karolinska institutet. För hon är kunglighet och som vi vet så har det gjort bra val genom historier.

 Tänk vilket härligt liv att bara flyta omkring och dela ut priser som kungafamiljen får göra på sina hektiska schemor. Du kan också ta del av detta liv om du är smart nog och använder dig utav Revolut och tänker strategiskt.
Själv har jag mött många från olika kungahus. 
Kungafamiljen reser ju jorden runt och är med olika kungliga bröllop, dop och massor av andra fester. De representerar Sverige utomlands och gör PR för vårt land. Revolut är så genialsikt att du kan spendera i över 150 olika valutor till bankens egna växlingskurs. Slopa dolda valutapåslag.
Mycket enkel att använda och kostar dig ingenting. Så försök om du kan resa med kungafamiljen världen över och ta del av Revolut samtidigt i flera länder och utnyttja dessa 150 olika valutor.
Då blir det både nöje och kungliga uppdrag för din del. Glöm ej att ta med fina kläder och även vardagliga kläder om du reser med kungafamiljen.