Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att bo på slott med mina tvillingar är paradiset på jorden

Jag bor någonstans mellan Uppsala och Stockholm i ett vackert slott långt ut i skogen tillsammans med mina tvillingdöttrar.
 
Att ha tvillingar kräver mycket jobb och vi har en nanny som hjälper oss med allt. Främst när det gäller att äta mat så har vi även en kock anställd hos oss. Denna kock lagar mat till oss 2-3 gånger per dag samt ordnar mellanmål också ca 2 gånger per dag både för mig och mina barn.
 
För att klara av vardagen så brukar jag ofta besöka Kiitchentime för där finns de bästa produkterna för vårt kök. Vårt kök är lite stort som en 5 rummare inne i Östermalm. Detta för att vi har olika avdelningar i köket. En plats där vi kan titta på tv och en plats där vi kan äta middag mm. Vi rör oss mest i köket dessutom hela familjen.
 
Detta använder vår kock för att tillaga våra maträtter så gott som möjligt då vi är riktigt kräsna nämligen köksapparater från kvalité märket Sous Vide. Utan dessa skulle vi inte klara oss en dag i vårt stora kök.
 
 
 
Vi är inte sorten som vill gå ut och äta utan föredrar att äta alla våra måltider hemma. Därför går det åt otroligt mycket disk, mat och gjutjärnspanna hos oss.
 
 
 
Nedan kostar endast 399 kr respektive 382 kr och de är otroligt bra kvalité på dessa två. Du kan steka härliga pannkakor i dem.
 
Det händer också att vi beställer mat från Veganocatering som vi anser är Stockholms bästa catering.
 
För ibland kanske vår kock också blir trött eller behöver vila.Då brukar vi skicka vår chafför att hämta mat eller beställa vegansk mat till oss alla. I vår familj är maten det viktigaste vi har i vårt liv. Det är vårt sätt att umgås vare sig vi är ensamma hemma eller får besök av något trevlig släkting eller vän.
 
Det händer också att vi besöker våra vänner och även då brukar vi beställa mat som är vegansk från samma ställe. Vi sviker aldrig våra vänner och vi anser att mat är kärlek!
 
 

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan