Allmän bröllopsguide

Glöm inte att söka efter en bra flyttfirma när du ska flytta

Att flytta är nästan det som kräver mest planering i livet så att man gör allt i rätt ordning och planerar sitt liv noga medans man flyttar.

Viktiga saker att tänka på när du ska flytta är följande:
1) Du ska packa köket sist eftersom du måste ha någonstans att äta
2) Det är viktigt att inte packa hygienartiklar eftersom du måste använda dem varje dag.
3) Börja med att packa säsongkläder tex är det sommar packa dina vinterkläder och tvärtom.
4) På varje kartong skriver du exakt vad som finns i varje kartong så slipper du leta.
5) Ta städningen sist av allt eftersom det lätt blir smutsigt medans du fortfarande bor där du bor.
En annan sak du kan tänka på att om det är nära dit du ska flytta kan du varje dag flytta lite saker i taget. Är det längre bort så måste du också hyra släp eller varför inte hitta städfirma i Stockholm om kan hjälpa dig med allt du behöver.
Ska man flytta så ska man också bygga om lite i sin nya lägenhet. Detta är tex ett litet rum som man har använt som skafferi. Jag fick verkligen inspiration när jag såg hur härligt det skulle kunna se ut om man har ett skafferi rum.
Folk har walk in closet i varje hem men ingen tänker på att man kan ha ett walk in skafferi i varje hem.
Städtips
1) Töm en låda i taget och lägg det i en kartong. Samt skriv på kartongen exakt vilka saker som finns i den till punkt och pricka tex
Två knivar, ett glas, 3 gafflar och 2 stora kastruller som jag brukar koka pasta i.
När du väl skriver på varje kartong så kommer du också lätt kunna veta vilken kartong som ska vara i vilket rum när du flyttar till din nästa bostad.
2) När du har tömt en låda glöm inte att börja tvätta den direkt och vänta inte på att du har tömt alla lådor innan du tvättar dem. För om du samlar på dig massor kommer du till slut inte orka städa alls.
3) Ta ett rum i taget och även när du tex har tömt barnens rum tex Alexandras rum då skriver du det också på kartongen att den tillhör Alexandra och vad som finns i kartongen.
När du gör ovan 3 grejer kommer du upptäcka hur enkelt det blir att packa upp allt. För det går fortfare att packa upp sakerna än att packa in dem om du gör på detta sätt.
Jag har nog flytta 6 gånger i mitt liv och jag har tyckt att det var lika roligt varje gång. Nu vill jag flytta igen till en större lägenhet och då letar jag faktisk lägenhet i Stockholm och det är också därför jag skriver om flyttfirma i Stockholm. För jag vill kunna hitta den bästa till bästa pris. Detta tror jag att jag kommer att göra på denna sida som jag har visat mina bloggläsare ovan.