Allmän bröllopsguide

Inred ditt hem med canvas tavlor

Jag och min man driver flera butiker i centrala delen av Stockholm och även i Täby centrum samt Östermalm.

Det vi har upptäckt att det springer massor av barnfamiljer i dessa i våra butiker och då kan det uppstå massa ljud. Detta kan man lösa genom vacker konst på canvastavlor.
Det som är så bra med är att som ny kund får du en värdecheck på 200 kr. Du kan också anmäla dig till deras nyhetsbrev och få att handla för. Då måste du beställa för över 600 kr för att denna värdecheck ska gälla, men det är det värt.
Ljudisolering av väggar behöver inte tomma utan man bör fylla dem med vackra tavlor som ni kan se ovan. Jag älskar motiv som föreställer trollkarl och cirkus därför valde jag att visa upp den översta tavlan för mina besökare. Canvasbutik erbjuder lösningar för ljudisolering av rum med hjälp av ljuddämpande tavlor eller en ljuddämpande vägg! Jag får lätt migrän att ljud och buller därför är detta för mig bästa lösningen då jag både får inreda som jag vill samt att jag även slipper massa oljud.
 har ett mycket brett sortiment ljudabsorbenter som kan vara till stor hjälp för att lösa problem med dålig akustik samt buller och oljud på arbetsplatsen. Tänk er själva jobba hela dagen och på det hela ska det springa in små barn som ska skrika och gråta när de inte får som de vill. Alla ljuddämpande tavlor och väggar kan också beställas med egna bilder och mått.
Mät dina väggar hemma eller på jobbet innan du kontaktar butiken för de kommer verkligen hjälpa dig med mått också så att det blir klippt och skuret för dina väggar.