Inlägg

Som kaffeälskare eller barista är dessa tavlor ett måste

Jag älskar kaffe mer än jag älskar något annat.

Ändå har jag inte druckit kaffe i hela mitt liv. Jag började nämligen drick kaffe för ca 4 år sedan. Detta för att jag umgicks med en speciellt kvinna som alltid ville ha kaffe på maten.
Det började med att jag drack kaffe med mjölk. Sedan upptäckte jag att kaffe med grädde gjorde upplevelsen ännu godare. Det bli liksom som en nötig smak av det hela. Jag brukade alltid ta en cocosboll till mitt kaffe, men har helt slutat med allt som har socker i sig.
Min svägerska jobbar som barista och driver ett franchiseföretag som är ett känt svenskt varumärke och finns i flera länder. Jag brukar tillsammans med mina två tvillingdöttrar hälsa på henne 1-2 ggr i veckan och dricka kaffe. Just nu är faktiskt mina två döttrar hos henne då hon både jobbar och är barnvakt åt mina döttrar samtidigt. Hon är en duktig entreprenör och jag vill gärna hjälpa henne när det kommer till inredning.
Driver man ett café eller coffee shop såsom hon gör så ska man också inredan därefter. Så mitt tips är att hon ska ha dessa vackra tavlor från Desenio.se på hennes café. För inreder man med kaffe längst väggarna så blir ju folk kaffesugna. Det bästa är också att alltid ha färsk bryggt kaffe tillsammans med tavlorna för att höja stämmingen. Då säljer man mer kaffe och kan då köpa in flera tavlor från detta varumärke. Ovan tavlor kommer från välkända som många känner till. Nästan i varje hem kan man se dessa vackra tavlor.
Det finns tavlor i varje smak beroende på vad du är för person och vad det är du driver. Tex om du jobbar inom chark så rekommenderar jag tavla med djur för det är aptitretare.
En stor favorit som jag ser hos många är den med ananas som också finns under just kökstavlor.
Jag önskar få hem ett par exemplar som jag även kan ha på mitt kontor när jag bjuder in gäster i framtiden. Folk brukar granska inredningen hos en för att få en uppfattning om vem man är. Jag brukar alltid kolla in inredningen hemma hos folk och på deras kontor. Det tråkigaste jag vet är när folk har bilder av sin familj på sitt kontor. Det är även tråkigt när folk har bilder av sin familj på kylskåpet. Det ser billigt ut medans tavlor från Desenio ger en viss klass till varje hem och kontor.