Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag har ett eget hälsorum i mitt slott

Sponsra inlägg i samarbete med frisk.info
 
Vår familj äger både slott, herrgård och bostadsrätter. I vårt slott har vi en våning där vi bara har allt inom hälsa. Vi har utbildade personal som jobbar i våningen och även tar emot kunder. Kunderna och företaget ägs av oss. På detta sätt så kan vi själva utnyttja detta hälsovåning hur vi vill och när vi vill. Det finns alltid personal som jobbar jour för att när som helst kan någon få ryggskott, migrän eller bara illamående. Då ska det finns folk inom sjukvården som jobbar dygnet runt. En gång i veckan hyr vi även in en läkare så att alla våra kunder kan få den läkarvård de behöver. Vi har helt enkelt allt på samma ställe för att människor som kommer till oss ska känna sig så friska som möjligt.
 
I går tex så hade jag migrän och fick då akupunktur för att bli återställd. 
 
Spikmatta en helt ny trend hos oss
 
 
 
På vårt hälsovåning som jag själv kallar det ska vi även köpa in spikmatta. Vi hittade bra spikmattor hos frisk.ino de säljer den ryska spikmattan som vi tror kommer bli en storsäljare. Våra kunder har frågat efter spikmatta och därför vill vi satsa på detta. Har själv aldrig använt en sådan så nu får även jag chansen att använda den. Du kan använda spikmattan vid avslappning, meditation, efter träning eller i syfte att stimulera blodcirkulationen och minska smärta. Just det här med blodcirkulation är ett måste för alla som går omkring med kronsik smärta i onödan.
 
Du kan köpa spikmatta själv och uppge koden 11OKT19 då får du 15 % rabatt.

Det unika med spikmattan är att den har en uppblåsbar kudde och formar sig efter kroppen. Jag vet själv hur svårt det kan vara när något inte formar sig efter kroppen då får man ju nästan ännu mer ont. Så att denna spikmatta formar sig efter kroppen är utmärkt för både mig och våra kunder.

 
Våra barn brukar ju vara hemma på eftermiddagen och de älskar att springa omkring när det finns folk. Vi har även tillhörande slottcafé som också är både för våra kunder och för oss själva. Vi har helt enkelt skapat vårt eget drömliv.

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan