Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Man kan tycka att man ha en otrolig bra idé och det enda som fattas är pengar.

 
 

Ett misstag jag gjorde för några år sedan var att avslöja min idé för en oärlig person som stal min idé direkt på plats. Jag har nu förstått vikten av sekretesspapper som folk bör skriva under innan man berättar vad man har för affärsidéer. Hädanefter berättar jag inte för någon om mina idéer förutom de som finns i samma företag. Än behöver vi ingen investerare, men vad gör man när man väl behöver en investerare? Det bästa är att alltid spara en slant, låna pengar eller prova lyckan genom att spela online. Då har du sidan Tippat som har Sveriges bästa experter inom betting online. Vi alla är ju online dygnet runt så det passar oss utmärkt att kolla in sidan och lära oss nya finesser.

Jag kommer ju först och främst föröka låna pengar vilket kan vara lite svårt. En av mina delägare har lättare för att låna pengar enligt honom så vi får se hur vi gör. Han är också väldigt duktig på att spela online casino och har besökt Tippat flera gånger.

Jag kommer inte börja med att hyra någon lokal för jag kommer använda mitt hem som kontor så länge. Jag har arbetsplats om jag vill träffa mina kunder, vilket jag ofta gör på min arbetsplats. Det kommer också ske massa nya ändringar på min arbetsplats.

Min dröm är att ta emot gäster och att alltid ha en högra hand som vet exakt hur jag vill ha det. Jag har 3 svägerskor och jag vet att 2 av dem skulle kunna agera högerhand om jag bad dem om den hjälpen. Båda har de småbarn men jag anser att barnen får vara med nä vi ska bjuda in folk. Alla är helt enkelt välkomna till min verksamhet.

Mina svägerskor vet allt om vett och etikett så för mig är de en stor trygghet var och en för sig.

Lämna ett svar

Till startsidan