Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Är du intresserad av fotboll och hockey?

Sponsrad inlägg i samarbete med Speltipsar.se
 
Min man är verkligen intresserad av fotboll men inte största fan av hockey. Han brukar gå in på sidan som heter speltipsar där de tipsar om fotboll och hockey. Man kan tydligen även betta på sidan om man vill och tjäna sig en slant.
 
Just nu är barnen så pass små så när de är hemma får de använda gunghästen som sin sport.
 
 
 

 

 
Som ni vet så har jag och min man verkligen en bra ekonomi så vi bettar inte för att tjäna pengar utan gör det enbart för att det är roligt. Varje gång det är fotboll på tv så sitter min man fastklistrad på tv rutan och hör inget av vad varken jag eller våra två döttrar säger. Det skulle kunna brinna i huset utan att han skulle märka det. Han skulle nog rädda tv om det brann i huset medan jag och döttrarna skulle rädda varandra.
 
Nu kanske jag överdriver lite med en viss humor, men det förstår väl säkert ni som är mina hängivna bloggläsare. Jag och min man är väldigt kända i vissa kretsar och därför är jag sparsam med bilder av oss. Jag ivll liksom inte ha några hotbilder kring oss. Vi känner också kända fotbollspelare både i Sverige och utomlands. Jag har även följt med min man utomlands då kända fobollspelare har spelat fotboll för Sverige. Vi har då fått vip platser och dessutom blivit filmade flera gånger när vi har varit utomlands. 
 
Jag har även varit i Monaco och träffat kungafamiljen i Monaco och med dem tillsammans besökt olika fotbollspelare samt varit med på läktaren när de har spelat. Samtidigt som vi tittar på fotboll brukar min man betta på plats och det är ju så roligt varje gång när folk frågar vad det är han håller på med. Tänk att få se fotboll live och samtidigt kunna betta om det. Det blir liksom så unikt att få vara en del av gräddan och dessutom kanske tjäna en slant på det. Han brukar då alltid dela med sig av vinsten till alla som är med oss eller bjuda alla på middag efter fotbollen. Min man är en otrolig bra och generös person som är omtyckt av många. Jag är otroligt stolt över honom och älskar honom mer för varje dag som går. Mina döttrar har världen finaste pappa.
 
 

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan