Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur gör jag och mina två barn när vi blir sjuka?

Sponsrad inlägg i samarbete med Medisera
 
När jag och mina barn blir sjuka så stannar allt upp. Jag måste vara hemma från jobbet och de måste vara hemma från förskolan. Vare sig det är en av dem som är sjuka eller båda två spelar ingen roll för det blir samma arbete för mig att förbereda allt.
 
Även om det är barn så kan det vara svårt att få en akuttid hos husläkaren. Det är även svårt för mig att boka en akuttid för vem orkar gå upp på morgoen för att gå på s.k drop in tider som brukar vara innan tuppen sjunger?
 
By the way så har vi både höns och tuppar på vår gård så vi skulle kunna bli väckt av dem och hinna till drop in tiden. För oss har det blivit en vana att vakna tillsammans med den irriterande tuppen vi har på gården. Trots tuppens hjälp så orkar ingen av oss gå upp den tiden för att ta hand om vår hälsa. Man vill ju liksom först sova ut när man känner sig krasslig och sedan kanske söka någon typ av hjälp. Därför brukar vi alltid i vår familj sova ut så mycket vi kan för hos oss är sömn detsamma som att börja bli frisk. När vi har sovit ut så brukar jag beställa blodprover via Medisera och sedan själva välja vilken tid vi vill ta våra prover. Vi bor strax utanför Stockholm så då tar vi oss till centrala Stockholm för att ta dessa blodprover. 
 
Om mina barn är sjuka ska de först och främst kunna sova ut på nedan säng som båda älskar att sova i.
 
 
 
Det är så bekvämt att kunna ta blodprover på detta sätt och veta att man kan ta dem när man vill. Mina döttrar är lite spruträdda så då brukar jag trösta dem med att de får äta precis vad de vill efter blodprover tagna samt besök på Junibacken. Detta brukar locka dem till vad som helst för då har de alltid något att se fram emot. Även om de är sjuka så kan de äta vad de vill så länge de har aptitl. För man kan tappa lite aptit när man känner sig lite sju, 
 
Jag brukar tappa aptit om jag har migrän och det brukar sedan gå över när jag tar en värktablett. 

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan