Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kan man köpa och sälja kärlek?

Sponsrad inlägg i samarbete med VANBRUUN.COM
 
Man brukar säga att det inte går att köpa kärlek, men jag tror att detta är totalt fel. Tänk er två olika vänner där en hela tiden lever på dig och snyltar. Snyltaren är otroligt snäll i komplimanger och underförstått så kostar hennes komplimanger pengar.
 
Sedan har du vännen som hellre bjuder dig än att leva på dig, men som inte fjäskar lika mycket för dig. Vem av dessa två skulle du ha mest förtroende för? Givaren eller tagaren? Sedan beror det på andra egenskaper också innan man fullt ut kan lita på vänner. 
 
Detsamma när det gäller män som man tar in i sitt liv. En man som tex låter kvinnan bjuda tappar direkt sin karisma som man. En man ska aldrig försöka leva på en kvinna. Det är skillnad på att man gifter sig och kvinnan har högre lön. När man är gifta så ska ekonomi inte spela någon roll då ska man verkligen dela på allt. Jag skulle tex aldrig kunna leva med en man som vill ha delad ekonomi. En man som inte kan dela sin ekonomi med mig skulle jag aldrig känna närhet för. Jag själv älskar min man otroligt mycket och delar min ekonomi med honom och skulle aldrig tvivla på honom. Att köpa ring är alltid uppskattad.
 
 
 
En död legend sa en gång i tiden att diamanter är kvinnans bästa vän. Samma döda legend sjöng också sången material girl som senare även sjöngs av Madonna. Ni känner säkert till vilken artis jag talar om nämligen Marilyn Monroe. Det sägs att hon hade borderline och var med båda två Kennedy bröderna. Bara här skulle jag inte lita på henne som kvinna om hon kan vara med två bröder för mig blir det tabu.
 
Hon hade egen karriär och pengar ändå sa hon att diamanten var kvinnans bästa vän. Så därför har jag kollat runt efter lite ringar som jag ska be min man köpa åt mig. Han har lovat ett guldhalsband till mig som är värd 35 000 kr när vi når en dröm tillsammans. Just nu räcker det med en fin ring.
 
 

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan