Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min stora passion för inredning

Sponsrat inlägg i samarbete med AZ Design
 
Jag älskar kontorslokaler och har en konferenslokal i varje lägenhet jag äger. Jag vill då att konferenslokalerna ser ut som kök.
 
 
 
Jag och mina två döttrar har flera hus runt om i hela Europa. Bara i den stad vi bor i har vi flera lägenheter och hus. Detta för att det ska vara bekvämt för oss om vi är på stan så ska vi lätt kunna ta oss hem. Är vi utanför stan ska vi också kunna lätt ta oss hem.
 
I varje storstad har vi också en lägenhet så att vi har plats att sova på oavsett var vi befinner oss. Tex i Stockholm så har vi både en bostad i Östermalm och villa i djurgården som lite mindre, kanske den minsta av dem alla. I den villan vill jag ha samma anda som på en nobelfest därför använder jag mig utan av bankettstol för mina gäster.
 
Jag vill att oavsett var vi befinner oss så ska vi ha det bekvämt. Jag indreder också varje bostad med kontorsmöbler från AZdesign.se för att få en restaurangkänsla genom att inreda med en stol för restaurang tex.. I våra större lägenheter så har vi konferenslokaler för att kunna bjuda in potentiella kunder. Då är det AZ design som är vårt val av konferenslokal.
 
Jag kommer snart också komma in i en helt ny business där vi kommer att behöva en stor konferenslokal för att våra kunder ska kunna provsmaka av våra produkter. Jag behöver då plats för 10 personer åt gången. Ibland bjuder jag även in människor för att utvecklas andligt och då behöver vi också plats för 10 personer. När det är andliga kurser så brukar man också ha madrasser på golvet. Helst av allt vill jag ha plats att alla 10 ska få plats och sova över om de nu vill det. Jag brukar gå andliga kurser där de har kontorslokaler och konferenslokaler. Samt så får man dela rum när man ska sova över. Det är då dubbelsängar 2 i varje så 4 personer får plats i samma rum. Detta har också sin kostnad av en självkosntandspris och då ingår det mat också.
 
Kan säga att meningen med livet är dessa möten med kunder och med elever när man ska utbilda sig. 
 
 Nedan ser ni ett urval av AZ designs kunder nämligen Apoteksgruppen och ICA inga små kunder här inte.
 
 
 
 

Lämna ett svar

Till startsidan