Inlägg

Skrytinlägg från mig som bor i en herrgård

Sponsrad inlägg i samarbete med Streckkod.se
Jag är en otrolig pedant mamma som vill att det ska vara ordning och reda i hela hemmet för att kunna hålla reda på allt.
Jag shoppar väldigt mycket eftersom jag har en otrolig bra inkomst, arv och gift med en välbärgad man. Jag är delägare i en butik som säljer köksprylar med kunglig glans. För kungafamiljen har även köpt våra produkter så vi kan kalla oss för hovleverantörer.
Alla våra produkter har då streckkod och det företag vi då anlitade var just företaget som heter Streckkod.se Här beställde vi en etikettskrivare som vi använde på våra varor.
Jag älskar att baka massor av vackra bakelser. Bara i går när jag såg min svägerska ha bakat en fin pannacotta med bara ingredienser som ägg, mjölk och marshmallow så sätter min ambition i gång. Varje gång jag bakade så kände jag att de bestick man använde till bakelser inte riktigt passade in. Så jag fick idén om att göra kungliga bestick för att känna sig som en kunglighet när man äter vackra bakelser.
Detta blev en grund till idén bakom vår verksamhet som säljer köksarticklar och främst vackra bestick. Alla våra produkter ska då märkas så klart med en streckkod med de 13 siffror som brukar ingå i streckkoden. För när man säljer produkter vidare också är det bra att fästa dem innan man skickar i väg dem. Nu jobbar inte jag med våra produkter utan vi har anställda som ordnar detta för oss. Min man brukar kontrollera att alla produkter har streckkod och därför också beställt en bra etikettskrivare så att allt blir enkelt. Vad jag menar med att han kontrollerar så innebär det att hon gör det ibland när han har tid. För vi har även anställda som gör den biten åt oss.
Nedan ser ni en av de vackra bakelserna som jag tillsammans med min husfru brukar baka. Jag säger till henne hur hon ska göra och hon fixar allt. Det enda som blir kvar åt mig att göra är att pudra bakelser så att de får min touch på det hela, smart va?
Jag är glad över att allt fungerar nu som det ska och därför vill jag också ge tips till mina läsare hur viktigt det är med streckkod och en bra etikettskrivare som gör sitt jobb till punkt och pricka.