Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min privata chaufför har en super utbildning

Sponsrad inlägg i samarbete med Yrkesförarcentrum.se
 
 
Har ni funderat på hur viktigt det är att anställa en bra chafför vare sig det är din privata chafför eller en truckförare för ditt bolag?
 
Jag har en privatchafför som förut jobbade som truckförare och har en superbra utbildning genom Yrkesförarcentrum.se Han har gått truckförarutbildningen genom dem. Därför blev det också mitt självklara val att anställa honom som min privatchafför.
 
Om en människa är duktig på att köra truck så har han en viss erfarenhet och bred utbildning. För mina barns säkerhet så är det otroligt viktigt för mig att anställa någon med säker utbildning. För han tar våra barn på morgonen till dagis, födelsedagar och besök hos vänner utan att jag behöver vara med. 
 
 
 
I bilen så finns det alltid fika, frukt, kudde, filt allt som kan tänkas behöva för både långa och korta bilresor. Mina barn är värd det bästa och har man råd då slår man på stort för att barnen ska ha det så bra som möjligt. Finns även sovplats i bilen om barnen önskar det. De har även leksaker i bilen så att en bilresa aldrig blir tråkigt. Saker som paraplyer, regnkläder, badkläder ja allt finns i bilen. Bilen är som en liten bostad för sig så att var de än åker så ska inget fattas dem. 
 
Vår nanny brukar också följa med barnen så att de alltid har en vuxen med sig vart de än går. Mina barn är knappt ensamma på dagis då vår nanny är med där också som en extra hjälp om det så skulle behövas. Även vår nanny är väldigt nöjd med chaffören för att han har en bra truckutbildning utbildningen hos Yrkesförarcentrum.
 
Bra fördelar med Yrkesförarcentrum och hur det går till:
 
 
 
Två dagars teori med skriftligt prov och tre dagars praktiska övningar med uppkörning. För att göra teorin konkret, använder vi video i stor utsträckning. Jag vet själv hur det är för om jag får se en video på det jag ska lära mig så lägger det sig i ryggmärgen på mig. För den praktiska delen används olika trucktyper – motvikts-, skjutstativ- och stödbenstruck. Efter godkända prov får eleven ett truckförarbevis och utbildningsintyg. Kan ni då tänka er vilken säkerhet det känns för mig att mina barn åker med en chafför som har fått sin utbildningsintyg från dem? Helt och hållet säkert för våran del kan jag säga.
 
 
 

Lämna ett svar

Till startsidan