Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur många bilar har en lyxfru hemma?

Sponsrat inlägg i samarbete med Förenadebil.com
 
Varför valde min man just sin egen bil?
 
Har ni också svårt därhemma att komma överens om vem som ska ha bilen? Man börjar diskutera vem som ska längst bort. Detta problem är ett minne blott för oss eftersom vi har 5 olika bilar hemma.
 
Vi har en bil som bara vår chafför använder och det är den största bilen. Sedan har min man en bil för sitt jobb, jag en bil för att träffa väninnor, husfrun har en tjänstebil (vi äger den) för att göra ärenden till oss. Sedan har vi en bil om någon av våra gäster skulle behöva låna den s.k lånebil.
 
Då har jag inte räknat med vår minibuss och husvagn. Minibussen använder vi om hela släkten är på besök och vi ska i väg och grilla. Husvagnen använder vi om vi åker längre bort, men skulle behöva en plats att landa på när vägen känns för lång inte för att sova i. 
 
En av våra bilar är en Kia Ceed det är den som min man använder när han åker till jobbet. Den är från Förendadebil.com 
 
 
 
 
 
Vår upplevelse om bilen Kia Ceed
 
Kia Ceed Sportswagon karakteriseras av rymlighet, mångsidighet och snygg design. Den ska vara rymlig så att allt han har få plats. Den ska vara snygg design så att de kunder han träffar i arbetet får större förtoende för honom. Kommer han i en ruckelbil så tror kunderna ej på honom när han säger att just han vet hur en bra affär går till. Den eleganta taklinjen, skulpterade fronten, de stilrena LED-ljusen och takspoilern framhäver den sportiga designen.
 
Eftersom min man är en riktig atlet så passar den sportiga stilen honom. Han hade önskat att jag också vore mer sportig klädd och valde en sportig bil. En kombi med stil som ger dig en spännande och rymlig körupplevelse. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti. Alla goda ting är ej tre utan det är sju som i denna garanti. Jesus änglar var 7 stycken dvs de sju andarna man talar om och det är också därför alla ljus runt julen är 7 stycken.

Lämna ett svar

Till startsidan