Inlägg

Lång historia brukar definiera bra kvalité

Sponsrat inlägg i samarbete med Pon Cat
Bor man i herrgård eller slott så behöver man anlita företag som Pon Cat.
Har ni tänkt på att anrika namn säger mer än nya namn? Har man ett nytt namn så ska man i varje fall för att kunan sälja sitt koncept ta in folk i sin verksamhet som har anor och på det sättet kunna göra en bra storytelling.
I över 100 år har Pon ägnat sig åt till att arbeta förhållandet mellan kunder och tillverkare. De har funnits i 100 år vilket innebär att de har erfarenhet, kunskap och vet hur de ska ordna bra kvalité och bra förhållande till sina kunder. De har arbetat som Caterpillars återförsäljare sedan 1937 – i över 80 år!
Jag själv bor väldigt fint med mina två barn lång ut på landet. Jag har även ett mycket fint namn i grunden och heter Sibylla. Vissa kallar mig för Sibel och vissa säger Sibylla som är mitt tilltalsnamn. Vi har själva varit i behov av dessa Carterpillars då vi har grävt när en viss del av området byggdes om.
Vi bor så stort att det kan vara svårt för en vanlig människa att förstå det. Bara vår trädgård är större en en fotbollsplan. Vi har egen skog som bara vi själva vandrar i med våra två barn. Herrgården eller som vissa av mina väninnor kallar för slottet är på 2500 kvadratmeter.  Så här i våra trakter har vi stor nytta av företag som Pon Cat med sina Carterpillar. Det sker alltid nytt kring oss där mycket hjälp behövs.
Jag är van att få hjälp utifrån och har levt så sedan jag var barn. Hade en egen nanny och nu har mina barn en egen nanny som jobbar heltid hemma hos oss. För mina barns säkerhet lägger jag inte ut bilder av dem. men jag kommer inom snar framtid lägga ut bilder av mitt hus och hur övriga familjen ser ut.
Det finns mycket att välja på beroende på vad du söker hjälp med. Om du jobbar i industri och ska köpa in dessa maskiner eller om du är som min familj privatperson och behöver viss hjälp. Checka in sidan så ser du allt från martint, gruvdrift, industri ja allt kan du hitta hos dem.