Inlägg

Jag har inte haft någon semester i år

Sponsrad inlägg i samarbete med Crystal bad
Har ni också som jag en pool hemma och önskar att det ska se ut som en spa anläggning i stället? Då har jag massor av fina tips till dig om du fortsätter läsa nedan text hur du kan omvandla tråkig trädgård till en utomhus spabad.
Just nu har jag sådan stor lust att ta semester. Jag har liksom inte haft någon semester i år och känner att jag nu har jobbat för mycket. Jag bor bra med pool utanför mitt hem med mina två barn. Fast ibland räcker inte det. Barnen tröttar på att alltid bada i samma pool. De vill också uppleva nya saker och jag vill kunna göra allt för mina barn.
Jag skulle vilja ta mig in på spa med mina två barn eller lämna dem till mormor och åka i väg med en av mina bästa väninnor. Jag hade då inte bara velat stanna i bara 2 dagar som folk brukar göra dvs över helgen. Jag vill kunna stanna i två veckor och bara få massage, skönhetsbehandlingar och aldrig behöva tänka på att laga mat.
Jag har därför kollat runt på internet efter något bra spa ställe att stanna på. Jag har nu kollat runt överallt på nätet och fastnade för Crystal bad. För jag vet att jag inte kommer att kunna resa och då får jag i stället ordna så att mina barn och väninnor får ett riktigt bra spabad hemma i stället. Vi anlitar helt enkelt en massör och kock. Sedan får vi hämta spabad genom Crystal bad till vår enorm stora barock trädgård vi har hemma.
Crystal bad ett uppfriskande bad i ett spabad utomhus. Nu när det fortfarande är sommar så kan man passa på. Stort utbud prisvärda spabadkar, reservdelar och utekök med mängder av funktioner och tillval. Så här kan jag verkligen välja och vraka bland allt med bra kvalité.
Jag kan även bjuda in flera gäster där alla får tillsammans med min familja bada utomhus i denna fantastiska utomhus spabad.