Inlägg

Hur gör du när du får ett oanständigt förslag?

Sponsrat inlägg i samarbete med Cykelfritid
Har ni varit med om det när folk kommer med förslag på en nivå som om du vore 5 år gammal? Detta hände mig och jag kunde inte låta bli att bli ironisk.
Jag driver företag med folk som jag ibland tror skojar med mig. Jag fick ett förslag om att sälja mina aktier för en liten slant. De pengar jag har lagt in i bolaget är mycket mer än det förslag jag fick. Samma person äger en dyr moped och då frågade jag om jag kunde få byta min begagnade cykel mot hans moped. Samt la till att jag även har en flytande madrass som jag ville byta med hans båt.
Jag vet att man inte ska vara ironisk, men ibland kan jag inte hålla mig. Jag fick inga svar tillbaka, men jag har höjt priset på mina aktier så få se nu vad han tycker.
Jag vill inte längre åka i min begagnade cykel utan vill åka med en helt ny cykel så jag har kollat lite annonser på nätet och även surfat runt efter en bra cykel. Det jag nu söker är en bra damcykel som ni kan hitta hos Cykelfritid.
Jag behöver egentligen inte ens jobba för jag har så jag klarar mig resten av mitt liv. Jag är ändå delägare i vissa bolag för skoj skull. Min cykel är begagnad för att jag fick den av min man. Jag använder den inte så ofta eftersom vi har privat chafför när vi har behov av att åka någonstans. Kan också vara bekvämt med en privatchafför när du ska skicka dina barn till en födelsedag. Jag behöver inte beställa taxi och skicka barn med någon främmande. Jag behöver inte ens vänta på en taxi utan jag få det jag behöver dygnet runt så även mina barn.
Så här ser en del av min vackra trädgård ut dvs barockträdgård. Här igenom brukar jag cykla när det är sommar.
Jag vill ändå satsa på en ny cykel och kommer slå på stort när jag ser en cykel jag behöver. Jag kommer bara använda cykel under sommartid på helgerna. Trots det vill jag ha den bästa med bäst kvalité. Jag är van att bara plocka ut det bästa av allt när jag ska lyxa till det. Jag har även sparade pengar, men håller knappt reda på hur mycket för jag har en stadig inkomst.