Inlägg

Bästa citat offerskjortan undanbedes

Nedan text är mina egna ord som man kan beställa på en hemsida som säljer affischer.
Jag har råkat ut för galna människor som har påstått sig vara duktiga inom affärsvärlden och har skämt ut sig själva med att gå ut med fel information.
Man blir inte en affärsman av att man säger det. Det är som att säga att man är vän till kungen. Endast kungen själv kan avgöra vilka som är gans vänner.
Har du en verksamhet och söker chefer så är mitt bästa råd att söka på Brightmill. Där kan du fylla i vad det är du önskar och vips som en önskan infrias den. Vad du än gör leta inte folk från gatan som pratar mycket men har en liten verkstad. Jag råkade på en sådan person som inte ens hade gått ut gymnasiet och påstod sig vara ambitiös och överintellingent. Personen var som en 10 åring i sin kapacitet och det visade sig sedan att ingen av hennes meriter höll. I början kunde jag presentera henne som en kollega medans i dag vill jag inte att någon jag känner kommer i kontakt med henne och ser mitt kivs största misstag.
För att ni som läser detta inte ska göra samma misstag som mig så kan ni besöka Brightmill och verkligen hitta någon som passar er verksamhet. Är det en chef ni söker så tänk på att anlita någon som inte talar bakom ryggen på sina anställda. En chef ska vara rättvis och inte partisk för det kan sluta väldigt illa om man inte är rättvis mot sina anställda.
Jag har verkligen velat väl både mot chefer och anställda så jag vet att jag kommer att attrahera in bra medarbetare till slut.
Sen när du har gjort allt ovan så kan du satsa på te och koppar på denna sida.