Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Upplev turskisk bastu dvs Hamam

Sponsrad inlägg
 
Har ni någonsin varit i en Hamam? Det är varm bastu med ånga där flera kan bada och tvätta sig samtidigt.
 
 
 
 
 
Personligen så har jag aldrig varit i en Hamam i Turkiet. Jag har bara sett det på bild och tv hur det verkar se ut där. Kvinnor brukar ta med sig mat dit och sitta som om de vore ute på en piknik. Detta är i varje fall vad jag har sett på filmer och serier. Sedan brukar de sitta i Hamam i flera timmar för att spå varandra eller för att äta mat. Detta tycker jag ser väldigt trevligt ut.
 
Det enda som fattas är väl någon som kanske masserar ens fötter och axlar medans man sitter där med alla andra kvinnorna. Sedan kan man se dem med dessa fina handduktar som finns att hitta på Hamamco. Jag har beställt några för att jag också någon gång kommer att besöka en Hamam och då ska jag visa att jag vet hur man beter sig på en sådan plats.
 
 
 
Känns så roligt att vara en bloggare för då kan man också få blogga om sina upplevelser. Jag älskar livet som bloggare att få skriva av mig varje dag och veta att därute finns det trogna följare som har följt mig i flera år. Hur jag startade min blogg som Anna Wintour då hon var chefredaktör för tidningen Vouge för länge sedan.

Lämna ett svar

Till startsidan