Inlägg

Hur jag boostar mig med vitaminer

Visste du om att 9 av 10 vitaminer du behöver finns i mjölk?
Vad händer då med den personen som kanske inte tål laktos eller mjölkprotein? Hur ska dessa människor överleva? Det finns metoder för dessa personer också och även metoder för människor som tål mjölk, men kanske hatar smaken.
Även nedan hund är i behov av vitaminer fast då får du nog rådgöra med en vetrinär vad som är mest passande för just ditt husdjur.
Stressigt liv
Jag tänker då på att man ska äta allsidig kost och det kan vara svårt när man inte har tid alla gånger. Tänk er att jobba heltid och sedan ha 2-3 ungar med sina aktiviteter. Hur ska en sådan människa hinna äta allsidig kost samtidigt som personen ska tänka på sina barns bästa? Detta är en ekvation som inte går ihop alla gånger i alla familjer. Jag har en svägerska som sätter barnen först. Hon köper bara ekologiskt till sina barn och själv äter nästan vad som helst. Vad hon inte tänker på att hon som mamma måste må bra för att kunna orka vara en bra mamma. Hade jag varit hon hade jag satsat på vitaminer också. Hur ska man då göra för att få i sig alla vitaminerna tänker du?
Vitamintest
Börja med att göra en vitamintest för att se om du har några brister. Jag själv gjorde en sådan test hos min husläkare och det kom fram att jag saknade D vitamin. D vitamin kan man bara få genom solen eller genom tablettform. Jag har varit ute i solen väldigt mycket, men tyvärr så var jag inte mottaglig för mycket sol. Jag satsade då bl.a på D vitaminer och andra vitaminer. Bästa mulitivitamin för din kropp hittar du hos Gasett.se Du hittar en salig blandning av fakta här hos Gasett som är duktiga på vitamin information. Här kan du verkligen lära dig massor om din hälsa och vilka vitaminer som just du skulle behöva.
Din storlek är inte avgörande
Även om du tror att du inte behöver vitaminer så är det alltid bra att satsa på sig själv. Vi alla behöver vitaminer vare sig vi är stora eller små. Det spelar heller ingen roll om du har barn eller inte. Så länge som du är en människa på denna jord så behöver du vitaminer.