Inlägg

Inredning som får mig att trivas med mig själv

Sponsrad inlägg
Inredning är en del av vår egen personlighet. Såsom folk väljer husdjur efter hur de ser ut så väljer man också inredning efter hur man ser ut.
Om du inte lyckas med din inredning så kan du alltid anlita en inredningsarkitekt för de vet hur du vill ha det. De lyssnar aktivt på vad du gillar och fixar därefter. En gång bjöd jag in två sådana personer hem till mig som fick lyssna på mina önskemål. De förstod efter samtalet att jag älskade allt som var rosa. Så då valde de tapeter som var rosa. De valde även ljusgröna detaljer som jag inte gillade lika mycket. Jag gillar mörkgrön men inte ljusgröna färger. Samt så går inte den ljusgröna färgen alls ihop med rosa enligt mig. Det som går ihop med rosa är blåa och svarta färger.
Nu ska jag i varje fall visa mina bloggläsare vad jag gillar när det kommer till inredning. För jag har börjat intressera mig mer och emr för inredning. Jag läser även massor av inredningsbloggar tex en väninna till vår kronprinsessan Victoria bloggar bara om inredning. Jag tror att hon fick många besökare för att hon är väninna till kronprinsessan och har råd med de finaste grejerna. Det är klart att många då faller för hennes blogg. Sedan finns ett ordspråk som säger pengar drar mer pengar. Har du råd att anlita inredningsarkitekt som fixar allt åt dig så kommer ju dina bloggläsare älska din blogg. Då kan du även få tillbaka pengarna som du har lagt ner på att anlita en inredningsarkitekt via bloggintäckterna. Därför så går denna ekvation ihop. Har du inga pengar spelar det ingen roll vad du är duktig på. Pengar är som elektricitet och utan den fungerar ingenting.
Jag älskar kristallampor och hittade en supervacker hos Inredningsshoppen.sesom dessutom har ett pris man inte kan motstå. Mycket bra pris för något så vackert.
Jag har hittat massor av fina saker på inredningshoppen som jag vill dela med mig av till mina bloggläsare. Samt som ni ser ovan vilken typ av smak jag har gällande inredning.
Vad tycker du om min smak? Vad har du själv för smak? Alltid kul att veta vad andra gillar även om jag aldrig kommer att härma er i tycke och smak. Jag kan bli inspirerad men jag härmar nog aldrig andra.