Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ibland har nöden ingen lag

Har du tänkt på att ibland kan man hamna i en sådan situation att det är omöjligt att planera sin ekonomi?
Perfekta bakelser till afternoon tea
 
Tänk dig att du är en företagare som ska bjuda folk till en trevlig afternoon tea för att du har ett företag som säljer världens finaste téer. Du har då långt innan förberett dig på vad du ska bjuda dina gäster på och vi säger nu att det är 300 gäster som har anmält sig till detta event.
 
Du har i god tid handlat de finaste kakorna som finns för att det ska passa en afternoon tea med drottningen. Du börjar packa upp dina téer och märker till din fasta att burkarna du har beställt är tomma? Du får helt enkelt panik och behöver té fort som möjligt för att bjuda dina gäster på dessa. Tänk då på att dina gäster betalar dig 300 kr per kuvert och detta blir då 300 X 300 = 90 000 kr. Du kommer inte få betalt i förskott så du kan absolut inte räkna med dessa pengar nu i varje fall.
 
Så hur löser man en sådan situation?
 
Du funderar lite och tänker att du inte kan beställa ny té eftersom de ska färdas med båt från England där de finaste téerna finns att importer. Du måste helt enkelt ut till en vanlig livsmedelbutik och köpa té, men du har inte råd helt enkelt.
 
Här kommer räddningen. Då kan du verkligen få ett snabbt lån och enkelt kunna lösa denna dilemma med din ekonomi för tillfället. Alltid värt att prova så lycka till säger jag bara!
 
Glöm inte att téet kan smaka dig lika gott även om du dricker det i ett sprucket kopp. Jag hoppas verkligen inte att detta händer mig nu när jag håller på att planera för fullt hur jag ska gå till väga med att fixa ihop ett event med afternoon tea på ett gammaldags sätt.

Lämna ett svar

Till startsidan