Inlägg

Därför tas en företagare utan kontor inte på allvar

När du har ett kontor kopplad till ditt kontor blir du tagen på mer allvar. Hur kommer detta sig tro du?

Tänk dig själv om du bokar en tid med någon som säljer en hälsopreparat. Hur skulle ditt förtroende för honom se ut om han inte hade ett eget kontor? Tänk om du inte är nöjd med varan och vill lämna tillbaka den och du inte hittar den här personen? Han kanske blockerar dig per telefon och vips har du inget sätta att nå denna person på.
Själv har jag mött en person som var en typisk säljare som inte hade ett eget kontor. Denna person var så duktig på allt hon gjorde förutom att hon saknade ett eget kontor. Vad folk inte förstår att det är billigare att ha ett kontor än att hela tiden mötas på andra sätt då det kostar tex att äta mat tillsammans. Har du eget kontor kan du ta med dig mat från ditt eget hem och vips blir allt blilligare.
Vill du ha ett eget kontor så finns det otroliga bra tips jag ska ge dig som besökare av denna blogg jag driver. Du hittar lediga kontor hos företaget som heter Work around.
Du kan också inreda ditt kontor såsom du själv önskar. Nedan ser ni hur mitt drömkontor då skulle se ut. Jag gillar lite gammaldags som det såg ut i början av 1900 talet. Tänk så mysigt att ha ett riktigt trevlig möte nedan.
Jag har också kontor och det enda nackdelen med det kontor jag och mina delägare hyr är att det ligger lite väl långt bort från centrum. Jag önskar att jag i framtidne skulle kunna hyra ett kontor i centrala delen så att de som kommer på besök inte blir lika beroende av att jag ska hämta och lämna dem.
Givetvis har jag inget emot att plocka upp mina gäster. Nackdelen blir att jag då också efter att gästen avslutat sitt möte hos oss lämna dem i centrum. Detta gör också att vi övriga från företaget måste avbryta våra möten.