Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lev din dröm genom attraktionslagen

Du kan få precis allt i livet genom attraktionslagen

 
 
Framgång handlar inte om vad du har utan om hur du mår. Du vill bli frisk för att må bra, du vill ha en ny fin bostad för att må bra, du vill gå ner i vikt för att må bra, du vill få löneförhöjning eller ett bra arbete för att må bra. Listan kan göras hur lång som helst. Allt handlar i grund och botten om att du vill må bra. 

Att förstå lagen om attraktion är nyckeln till att kunna skapa det liv du önskar. Lagen fungerar precis som gravitationslagen, den är ständigt aktiv och alltid i rörelse. Du kan inte stänga av eller sluta använda dig av gravitationslagen inte heller kan du stänga av attraktionslagen. Enkelt förklarat så säger Attraktionslagen att du attraherar in i ditt liv det du fokuserar på. Vad som helst som du lägger energi och uppmärksamhet på kommer tillbaka till dig. Så mitt råd till dig är att börja observera vad du lägger ditt fokus och engagemang på. Fokuserar du på positiva saker får du fler positiva saker att fokusera på. Lägger du din energi och fokus på negativa saker får du fler negativa saker att fokusera på.

Felet många gör är att tro att du först måste nå framgång för att må bra. Men det är precis tvärt om. När du mår bra och känner dig lycklig, då når du framgång. Du måste alltså hitta ett sätt att öka ditt välbefinnande för att nå framgången du önskar.  Attraktionslagen ger dig hela tiden mer av det du känner (eller vibrerar ut). Den svarar inte på dina tankar och önskemål som du formulerar, utan på det du känner och dina innersta värderingar. Känner du dig stressad, får du mer att bli stressad över. Känner du dig arg och missförstådd, får du mer omständigheter och personer i din omgivning som gör dig arg och missförstådd. Du kan ha hur många bra förklaringar och ursäkter som helst till varför du mår som du mår. Det är vad du upplever, din verklighet, så självklart har du rätt att reagera som du gör. Men det gör dig inte framgångsrik och det ger dig inte vad du önskar. Tänk vad många som har ångest och stark oro i kroppen, precis som jag själv hade under många år, helt i onödan. Tänk vad skönt att bota sin ångest, minska sin oro och bli av med sin rädsla. Med insikten om att det är du som skapar din verklighet kan du börja fokusera på att skapa det du önskar.  

Vad kan du göra idag för att må bättre? Ett sätt att vårda ditt välbefinnande är att se till att leva i linje med dina värderingar. Fråga dig själv, “Varför jag tar det här beslutet, får det mig att må bra?” Om det inte får dig att må bra, välj ett annat alternativ.

Lämna ett svar

Till startsidan