Skip to content
Allmänt

För den som trodde att man inte kan se in i framtiden

Visste du att vem som helst kan se in i framtiden?

 
 
 
 

Susanne Swantesson har nämligen skrivit boken 111 stjärnor/läggningar för tarot och andra kort

Denna bok är mycket lättläst och tar dig igenom alla grunder för att lära dig kunna se in i framtiden med enkla hjälpmedel som tarot kort och sunt förnuft inget annat. Jag själv har tarot kort hemma så jag ska snart hem och träna för full.t 

 

Det är Förlagshuset Siljans Måsar som har skickat boken till mig och jag är så glad att jag har nu exemplar av boken hemma.

– Jag tycker om att kunna ge hopp och en känsla av kontroll i livet så att vi slipper de där obehagliga överraskningarna. Men också möjligheten att förbereda sig i vissa viktiga lägen i livet för att slippa en massa onödig oro. När allt känns svårt och tufft kan korten vägleda och visa på möjligheter som vi inte såg innan. Att använda de här verktygen kan helt enkelt hjälpa oss i vår egen personliga utveckling, skriver Susanne.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *