Inlägg

Hitta partner enligt attraktionslagen

Har du funderat över hur det kommer sig att vissa har så lätt för att hitta partners medans andra går med ljus och lykta utan att hitta någon?

Sponsrat inlägg i samarbete med Fairlån

Nu finns det enkla metoder till att hitta och du kan själv välja vilken metod som passar dig bäst.

Själv läser jag en bok som heter Attraktionslagen och relationer. Den tar inte bara upp relationen mellan en man och en kvinna. Den tar även upp andra aspekter med alla våra relationer. Men först ska du ha en relation innan du tar och läser en bok om relationer. Lika drar lika så har du en låg självkänsla så kommer du förmodligen dra till dig en som har lika låg självkänsla som dig. Se till att ha en bra självkänsla och bra självförtroende så ska du se att du kommer att dra till dig en likadan. Har du för dåligt självförtroende så attraherar du in män som bara är ute efter att utnyttja dig.

Själv tror jag att alla förhållanden är bluff för du blir inte hel med en partner. Du måste vara hel i dig själv först. Det går inte att säga till folk ”gör som jag vill så att jag blir lycklig” Du måste vara din egen lyckas smed och inte tro att folk är så lyckliga som de ser ut att vara.

Ta hand om dig själv först och främst. Du kan även låna pengar för att kunna ta hand om dig själv bättre eller sjukskriv dig. Vet du inte vart du ska vända dig för att ta ett lån så rekommenderar jag dig FariLån utan UC.

Vi är i en situation i vårt företag att vi skulle behöva lite mer lån just nu. Ska fråga de övriga i styrelsen vad de tycker om att kanske satsa på FairLån.

Glöm ej Jesus ord

Om du i ditt hjärta att ett berg kommer att flytta på sig så kommer berget att flytta på sig. Dvs tro flyttar berg.