Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Resan till greve Draculas slott

Vet ni vem greve Dracula var? Han var en greve från Rumäninen som var gift med Elizabeth. Det sägs att han var den första vampyren på vår jord.

Sponsrad inlägg i samarbete med Flyg.nu
 
 
 
Verklighetens Dracula var förvisso ingen vampyr, men hans bestialiska grymheter och hans fullständiga vansinne gjorde honom till en långt mer skrämmande gestalt. 

Dracula föddes 1430, möjligen något år senare i staden Sighisoara i Transsylvanien. 

Hans far upptogs i Drakorden – en kristen sammanslutning med huvuduppgift att bekämpa de otrogna turkarna. Förutom att bekämpa Muhammeds lära förband sig också Draculas far att försöka störta sin halvbror från tronen i det sydrumänska furstendömet Valakiet. Faderns löfte blev inledningen till en lång och blodig släktkamp – en kamp där Dracula själv så småningom skulle delta på sitt eget otroliga sätt. 

 
Man kan söka resor med flyg.nu en tjänst på nätet där du även kan se och jämföra olika priser. Kan vara bra då man vill spara för att kunna handla lite extra för sparade pengar. Varför inte köpa ett par extra vampyrtänderna med pengarna du sparar in genom att hitta billigare flyg? Du har dessutom 25 olika resebyåer som du kan hämta priser i från. Smidig och bra tjänst!
 

Lämna ett svar

Till startsidan