Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Drömmer ofta om att jag bor i slott

Jag drömde i natt igen om att jag bodde på ett slott. Fast slottet använde jag mer som kontor och tog dit min familj för att visa runt.

Sponsrad inlägg i samarbete med Nybyggt
 
Nedan slott är något jag gärna hade flyttat in i, men min familj vill ha nybyggt.
 
 

Jag drömde om att jag tog dit min äldsta syster, man och mina föräldrar. I slottet fanns även vissa energier i form av spöken. Min man trodde tex att min syster gick in i förrådet fast att hon gick direkt till vardagsrummet. Det visade sig vara ett spöke i förrådet dvs han såg någon gå in där. 

Nedan är mer nybyggt fast med en touch av sekelskiftet. Detta hade varit perfekt för min familj som älskar allt som är nytt.

 

Detta är inte första gången jag drömmer om att jag bor i ett slott. Antigen är det Uppsala slott jag bor i eller så är det en del av Walmstedska gården. Jag ville så gärna visa min familj runt i slottet och den enda som såg sig om var min storasyster. Jag hade även lagat mat och lagt den i en väldigt gammaldags ung från 1800 talet. Plåten fick inte riktigt plats i ugnen. Jag tror att detta innebär att mina affärer kommer att gå riktigt bra fast att det finns fortfarande lite tid kvar innan jag kan leva på mina affärer. 

Jag har en annan syster som hatar gammla byggnader. Hon är på väg att köpa bostad och då vill hon att det ska vara helt nybyggt. Hon har då tur att det finns något som heter Nybyggen som skapar översikt över alla nyproducerade bostäder och som byggs i Sverige. På detta sätt så blir det också väldigt enkelt för min syster att hitta ett nybyggt hus. Hon är också väldigt bekväm av sig så detta kommer resultera i att jag får hitta dessa nybyggen åt henne runt om i Uppsala. Jag gillar att söka fina bostäder åt min familj som söker nytt just nu. Ingen av dem gillar sekelskiftslägenheten så detta med Nybyggen är helt perfekt för dem.  

 

Lämna ett svar

Till startsidan