Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

5 tips om du vill börja blogga & öka trafiken

Nu ska jag dela med mig hur du kan göra för att tjäna pengar som bloggare. För att tjäna pengar som bloggare ska du vara aktiv och ha lite tur med dig. Har du inte tur med dig kan du alltid spela lite på Bongoslots.com för att starta upp din blogg lite snabbare.

 

  
 
Sponsrad inlägg i samarbete med Bongoslots.com
 
Bongoslots.com är ett nätcasino och det har blivit väldigt populärt att spela medans man kanske sitter och väntar på att flickvännen shoppar färdigt.
 • Ha egna annonsplatser
  Sälj annonser och låt annonsörerna betala per månad eller vecka, eller per visning.Det är rimligt med 2–3 öre per annonsvisning, anser Käthe Nilsson, men det kan bli högre eller lägre beroende på annonsens placering och storlek.
  – Ofta kan du ta ett fast pris vilket gör att du kan planera din ekonomi. Ju mer nischat du skriver, desto mer betalt kan du ta.
 • Sälj Google-annonser
  Du kan lägga in annonser från Google på din blogg via Adsense men det ger inte så mycket förrän du får många läsare. Dessutom kan du inte välja exakt vad som visas.
  – Det här är bäst för bloggar som har många visningar men där bloggaren inte säljer så mycket själv, säger Käthe Nilsson.
 • Använd sponsrade inlägg
  Det är vanligt att företag vill ha in information och länk i ett blogginlägg mot betalning. Men se upp! Välj annonser med omsorg – det finns oseriösa aktörer. Betalningen kan vara allt från några hundra kronor till några tusen. Det beror på hur många läsare du har och i vissa fall hur hög din så kallade pagerank är, vilket är vad som styr hur högt på Google du syns.
  – Det är viktigt att märka sponsrade inlägg med något i stil med ”Ett inlägg i samarbete med…” eller ”Sponsrat inlägg…” för att följa marknadsföringslagen.
 • Dra till din verksamhet
  Använd din blogg för att sälja mer av dina andra produkter som böcker, konsulttimmar eller produkter i en egen webbshop.
  – Bloggen är som ett öppet CV, en perfekt kanal för andra tjänster. Om du satsar på den finns det stora möjligheter att bli headhuntad för uppdrag och samarbeten.
 • Få betalt från en sajt
  I dag rekryterar stora tidningar och portaler bloggare inom olika ämnesområden. Antingen ser du marknadsföringen som betalning, om du kan nå ut med ditt företag och sälja mer, eller så får du en summa per månad, en del av annonsintäkterna eller betalt per sidvisning.

Lämna ett svar

Till startsidan