Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kärleken som övervann miljarder kronor

Jag har sett filmen Ett oanständigt förslag som faktiskt är en av mina favoritfilmer. Detta pga av hur pengar faktiskt har en mycket stor roll i människors liv även om de nekar till en början.

 
 
 
Filmen handlar om ett ungt par som åker till Las Vegas och spelar för pengar för att få ihop lite extra till ett hus som de vill köpa. De förlorar sina pengar och blir helt utan både pengar och hus. Där möter de en mycket rik man som kallar sig för Herr G. Denna man blir intresserad av den unga kvinnan och frågar om han kan få låna henne över natten för 2 miljoner doller dvs 14 miljoner i svenska kronor. I början så säger kvinnan att hon inte är till salut och sedan går båda kvinnan och mannen med på detta förslag.
 
När kvinnan väl åker i väg med den här rika mannen så börjar hennes partner att ångra sig. Då är det redan försent för de åker i väg med en privat helikopter. När hon kommer hem igen så försöker de reparera skadan efter denna kväll och det fungerar dåligt. Mannen blir mer och mer svartsjuk och till slut går de här paret i sär. Kvinnan flyttar då in hos den här rika mannen till slut som kallar sig för Herr G. Herr G märker att den här unga kvinnan aldrig kommer att älska honom såsom hon älskade sin egen partner. Så han säger till henne att hon är en i mängden som han har hyrt på detta sätt. Detta för att kvnnan lättare ska kunna vända honom ryggen och gå tillbaka till sin unga partner. Om det stämmer eller inte vet jag inte utan det jag vet är att inte ens pengar kan skilja på två personer som verkligen älskar varandra.
 
Vill du testa och se om ditt förhållande är starkare än spel? Testa spela bordsspel online och se om du har turen med dig eller om du också till slut måste flytta in hos en äldre rik man och betala detta med ditt livs kärlek.
 

På denna sida har du bl. a Texas Hold’Em

 
I Texas Hold’Em får det plats med upp till tio spelare runt ett bord där en dealer delar ut korten och övervakar satsandet. Spelet går ut på att få den bästa femkortshanden eller att bli ensam spelare kvar efter att ens motståndare har lagt sig. Det var också detta spel som Herr G spelade och alla samlades kring honom och struntade i resten av spelarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan