Har ni sett filmen "En prinsessa på vift"?

 
 
Det handlar om prinsessan Aliza som tröttnar på att leva som en prinsessa. Under ett pampigt statsbesök i Rom smiter den vackra prinsessan Aliza ut från sitt välbevakade residens för att slippa undan alla plikter. Hon lär känna en helt vanlig kille som tar henne på en upptäcksfärd med en Harley Davidson liknande färdmedel över hela stan. Han vet inte ens om att hon är en prinsessa. Denna film har två olika versioner. Jag har sett den senare versionen när jag var barn och letar fortfarande efter filmen. Jag gillar filmer där folk inte avslöjar sig själva direkt i början och sedan får folk en chock när de inser vem det har haft att göra med.
Gillar helt enkelt feel good filmer och ogillar skräckfilmer. Vad killen i filmen inte tänkte på när han plockade upp en riktig prinsessa var att se till att han har alla reservdelar hemma så att han slipper fastna med motorcykeln om den skulle gå sönder. Kanske lättare att bärga en motorcykel än en bil om varan skulle sluta fungera helt plötsligt.
 
King Ralph
 
Vad gillar du för filmer? Alltid kul att få tips på vilka filmer folk gillar och tar gärna emot tips på liknande filmer som ovan. Har även sett filmen King Ralph som också är en ganska rolig film om en amerikan som får bli kung i England. Amerikanen är vulgär och det ogillas av engelsmännen.
 
 
Vill du också ta med dig en kunlgihet på en Harley Davidson färdmedel? På Bike Line säljer de customdelar och tillbehör till Harley-Davidson. I början hade de inte så mycket grejer för att nu ha 800 000 olika artiklar i sitt lager.
De  har alla delarna från alla de stora tillbehörsfirmorna i USA och Europa, såväl som originaldelar från Harley-Davidson. Kawasaki, Ducati, Indian och Victory. De har också slitdelar och tillbehör till japanska, Italienska och tyska motorcyklar. Jag själv har aldrig kört en motorcykel och har aldrig suttit på en. Jag vet ej om jag skulle våga åka i en sådan är lite rädd för höjder och hastigheter. 

Fast om jag skulle inte tacka nej om jag fick hem en sådan motorcykel bara jag vet vart jag ska vända mig för reservdelar. Nu har jag ju Bike line att vända mig till så det känns lite tryggare.

Sponsrad inlägg