Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hästar är så mystiska varelser

Av alla djur som finns så anser jag att hästar är otroligt mystiska. Man brukar låta folk välja tre olika djur för att se hur de verkligen fungerar personligen.

Nedan ser ni drottning Elizabeth med sina hästar och hon rider varje morgon.
De djur jag hade valt är
1) Kanin litar inte på alla utan väljer ut sina favoriter och är omtyckt av alla. De är bekväma och väljer själva sina vänner.
2) Lo för att de är mystiska och vackra
3) Häst för att de är så psykisk starka och ingen sätter sig på dem,
1 Beskriver vad folk tror om mig
2) Beskriver hur jag vill att folk uppfattar mig
3) Beskriver vem jag är på riktigt
Fast häst är nog min favorit då jag har ridit i flera år. Jag har också en gång i mitt liv varit och sett på travhästar i Norrland. Jag fick då sitta i ett podium och se på hästar som tävlade. Det var så länge sedan att jag inte mindes ens om jag hade tippat på någon häst. Jag minns att som barn hade jag en äldre bror som alltid tittade när hästar tävlade. Fast jag kan inte minnas att han någonsin hade tippat. Ska man titta på något sådant så bör man också tippa annars är det ju inte roligt.
Lite pengar måste vara inblandad för att höja spänningen anser jag. Du lära dig allt om trav och speltips. Jag själv spelar aldrig för pengar, men jag älskar att spela för man utökar sin intelligens om man spelar. Det är också säkert därför äldre personer brukar spela. Just nu sitter jag tex i väntrummet på ett sådant ställe för min mamma älskar att spela. Jag sitter och väntar på henne.

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar