Inlägg

Är du en microinfluencer se hit

Microinfluencer är populärare än någonsin

Socialmatch.se är en ny tjänst från teamet bakom Blogvertiser. Den nya tjänsten hjälper marknadsförare med att sköta uppdrags-överenskommelser med micro-influencers med kanaler på Facebook, Instagram och bloggar. Jag har alla dessa sociala medier dvs Facebook, Instagram och bogg. Jag är inte lika aktiv på Youtube men kommer bli det också med tiden. Tycker bara att det tar sin tid att uppdatera och tagga den med sökord.

Jag själv har över 2000 följare på min Facebook och det är följarna här som är viktig fr att du ska kunna använda dig utan denna tjänst. För att kunna bli medlem på socialmatch så bör du ha minst 1 000 följare på Facebook. Så nu kan du tjäna pengar på din Facebook och detta är första gången som jag har sett att man äntligen kan tjäna penga rpå Facebook. Tänk för några år sedan när FAcebook var helt ny inte trodde man att man kunde tjäna pengar på att skriva inlägg på sin sida. Nu kan du både prata med dina vänner och tjäna en liten slant. FAst en liten slant är det inte utan det beroro helt på hur många följare du har på din sida. Så är du en microinfluencer så passa på att börja tjäna pengar redan i dag på detta.

Detta kommer bli så stort och så roligt att jag knappt kan vänta på uppdrag för att börja. Jättespännande ska detta bli och jag hoppas att så många av er som möjligt kan