Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fler och fler tjejer börjar gilla fotboll

Det enda jag kan om fotboll är nästan Zlatan. Kan ni tänka er att jag var på idtrottsgalan och mötte precis alla kända personer inom idrotten.

Nedan ser ni Invar Carlson på Idrottsgalan då jag snubblade på honom och hans söta fru. Flickan på bilden är inte hans fru.
Jag lägger upp den klip jag filmade när jag var på idrottsgalan. Jag mötte även Prins Daniel och han bara gick förbi alla journalister fast att folk hade börjat ställa honom massa frågor. En annan tjej hade en stor vit klänning liknande en brudklänning och hon gick fram och tillbaka på röda mattan för att få uppmärksamhet. Folk försvann en efter en men tjejen i den vita stora klänningen återstod. Hur länge hon än stod kvar tog inte folk mer bilder av henne för det.
Minns också att när jag filmade gick jag baklänges och vips ramlade jag på f.d stadsministern Ingvar Carlsson och hans fru. Många f.d tofbollspselare var på plats och jag minns Brolin och Gunde Svan. Tänk att man blir pensionerad som fotbollspelare strax innan man fyller 40. Det är inte vad min dröm är i varje fall. Jag vill inte pensioneras när jag är 40 år gammal. Det är ju då livet börjar för det är då man inte längre bryr sig vad andra tycker om en säger min mamma.
Har du otur i kärlek så har du garanterat tur i betting sägs det. Fast jag har kommit på att har man tur så har man tur i allt för det är dina energier som bestämmer hur ditt liv ska se ut.
Jag har en brot som brukar hålla på med betting och då brukar han fråga folk om nummer för att sedan kunna tippa. Han tror att om man frågar folk så vinner man lättare. Vem vet kanske har han rätt och att vi andra borde prova spela online med hans metoder.
För övrigt vill jag tala om att det är fel på Tourn just nu och de jobbar i snigeltakt för att lösa problemet. Det går ej att ansöka inlägg hos dem för tillfället. 

Lämna ett svar