Inlägg

Bloggare som driver företag se hit!

Är du bloggare och dessutom har börjat driva ett företag så är det på tiden att du fixar dig en bra hemsida.

Det första kunderna möter på när de söker upp ditt företag är din hemsida. En hemsida ska vara som ditt andra hem med bra inredning och hemtrevligt. Vill du att dina kunder ska hitta din hemsida och dessutom gilla vad de ser så ska du läsa vidare i detta inlägg.
Jag själv har startat två nya bolag båda är de AB. För båda dessa har jag två seperata hemsidor och i varje bolag har jag dessutom flera tjänster. Så även för varje tjänst har jag en hemsida. Jag håller i sär på precis allt jag gör via en hemsida för varje aktivitet jag har i mina två bolag.
Jag uppmanar dig att göra samma sak för att lyckas. Jag har nu 4 personer i mitt bolag samt jag som den 5:e personen. Tillsammans har vi bestämt att ha hemsidor till varje bolag och varje aktivitet.
 är en mycket personlig webbyrå i Stockholm som skapar hemsidor och logotyper till för humana priser. Det som är så bra med  är att de har support så att man kan ringa och få hjälp oavsett var i Sverige man bor.
Det bästa som finns är hemsidor man besöker som har en chatt uppkopplad där man direkt kan få kontakt med sidan. De har de tex på vissa tågbolag när man går in på deras hemsida. Då dyker det upp någon och skriver till dig direkt och frågar om du vill ha hjälp med något. En sådan tjänst skulle jag vilja ha på mina hemsidor. Varenda person som besöker några av mina hemsidor ska då direkt få kontakt med mig.
Det är nästan enklare än att ta emot massa mail från olika personer som besöker ens hemsida. På något sätt är det jobbigare att maila företag. Man helt enkelt skjuter upp alla mail för det känns som en lång process.