Inlägg

Är du inredningsbloggare, se hit!

Jag brukar läsa inredningbloggar bara för att bli inspirerad och se allt nytt som man kan hitta på gällande inredning.
Nu har jag kommit åt en fantastisk rolig sida som visar lite doptavlor där du kan välja olika fina motiv. Jag älskar djurmotiv av olika slag. Helst gillar jag djur som man kan hitta på olika ladugårdar som tex ankor, hönor, grisar, hästar, kossor och tuppar. Jag gillar helt enkelt ätbara djur som dekoration i hus och lägenhet. Du hittar dem här hos Födelsetavlor.
Hos födelsetavlor kan man hitta djur som elefant, bi och björn. Jag anser att elefanter inger tur och bi inger rikedom sägs det. Så jag tror nog att jag ska välja bi för att inreda sitt hem. Anledningen till att jag älskar djur som finns på en ladugård är för filmen Anne på Grönkulla och filmen Babe den modiga lilla grisen. Här hittar man massor av olika roliga djur. Samt så gillar jag Beatrix Potter figurer i forma av grisar som dansar balett.
Bästa roliga skämt om djur
– Hur får du upp din man om morgonen?
– Jag slänger katten i hans säng.
– Hjälper det verkligen?
– Jodå, hunden sover också där.
– Nå lille Björn, vad ritar du för något?
– Jag ritar en häst som äter gräs.
– Jaså, jag ser inget gräs.
– Nej, det har hästen ätit upp.
– Jag ser ingen häst heller.
– Han tyckte inte att det var någon vits med att stanna när allt gräset tagit slut.