Allmänt

När folk spelar japansk företag för att sälja mer

En gång i tiden så fanns ett märke som hette Jomato för att det skulle låta så japanskt som möjligt för att sälja.

Detta var ett bilmärke som snabbt fick läggas ner när man upptäckte att den inte var tillverkad av Japan eller att ägarna ens var japaner. De hade använt sig av sina 2 första bokstäverna i namnet och det var 3 bröder från Turkiet. Företaget gick i konkurs för man kan inte låstsas vara någon man inte är. Det kommer att avslöjas förr eller senare.
Tackar vet jag är ett märke som har funnits väldigt länge ända sedan 1800 talet dessutom. Samt så är ett japansk märke på riktigt och det går dessutom att bevisa annars hade de inte funnits och överlevt så länge.
Hos kan du nu hitta fantastiska värmepumpar från just det japanska märket. Här hittar du inte bröder som försöker ljuga ihop en historia om att de är japaner i varje fall. Nu när vinterna närmar sig så behöver varje hushåll speciellt villor och stora arbetsplatser värmepumpar. Tänk att gå en hel vinter utan att frysa. För mig gäller det att det bör vara kallt för att jag ska somna och varmt för att jag ska vakna. Så om jag behöver jobba så kan jag aldrig jobba i kylan. Om jag ska sova så kan jag aldrig somna om det är varmt. Jag behöver lite kyla för att somna omgående. Jag vet exakt vad jag kopplar detta till hur det kommer sig att just jag fungerar på detta sätt.