Inlägg

Är du en idiot magnet? Har du blivit dumpad?

Om du känner att du hela tiden drar till dig massa dåliga män hela tiden då är du en s.k idiot magnet.

Vad är det som gör tror du i så fall om du hela tiden attraherar in samma idiot typ hela tiden? Eller är du en sådan kär person som har blivit dumpad och inte kan glömma personen som har dumpat dig? Det finns knep till att attrahera in samma person om du nu saknar honom fortfarande. Du kan om nedan tips inte fungerar ta och dejta på nätet i stället för det finns något för alla dörute. Att gå tillbaka till ett ex är som att försöka äta en rutten äpple med en mask i. Masken är den andra kvinnan som du tävlar mot. Fast mitt råd är att testa singellivet ett tag innan du försöker detja någon på nytt.

1. Sluta försöka få tillbaka din partner.
Ju mer du försöker desto mer kommer han att ta avstånd. Vad som än händer, kontakta inte honom inte. Det spelar ingen roll hur frestande det är, fyll inte hans telefon och e-post med deprimerade meddelanden och böner om att han ska komma tillbaka. Om du gör det kommer det bara att bevisa att han gjorde rätt som dumpade dig. Om han nu har dumpat dig så undrar jag vilket värde du sätter på dig som vill ha en sådan tillbaka? Spring aldrig efter någon som har valt bort dig. Det finns bara en av dig och den ska du sätta största värdet på. För 99 % av mänskligheten saknar värdighet bli inte en av dem. Även din dumpare tillhör dessa 99 % annars skulle han väl inte dumpa dig eller hur?

2. Se glad och nöjd ut när ni träffar på varandra.
Visa honom att du njuter av livet och låt honom inte veta något om att ert uppbrott gjort någon skillnad i ditt liv. Du kan gråta hur mycket du vill men bara när han inte ser. Låt honom inte se en enda gnutta ledsamhet från din sida. Var dig själv spela inte ens glad för det spelar ingen roll vad en sådan människa har för åsikter om honom.

3. Försök inte med svartsjuketricket.
Att göra honom svartsjuk genom att dejta någon annan fungerar inte, snarare förvärrar det situationen. Det finns bara två möjliga resultat av svartsjuketricket: Antingen förlorar han all sin respekt för dig eller så tror han att du har hittat en ny kärlek och är glad för din skull. Hur det än blir så förlorar du på det. Och om du själv är svartsjuk – se till att bli av med den jobbiga känslan. Du behöver aldrig försöka göra någon svartsjuk när han inte längre finns i ditt hjärta så kommer han känna på sig det. All spel är så onödigt då kan du lika gärna spela inför din katt också som bryr sig lika lite.

4. Visa vad han förlorat.
Det här är ett bra sätt att få upp hans ögon för dig igen. Var någon som vem som helst skulle vilja ha. Gör en makeover och se till att du ser snygg ut. Njut av livet. Se till att bli en lyckligare människa. Du behöver inte visa någon människa vad de har förlorat. Ingen människa är värd att man ska spela inför jag lovar dig.

5. Ge honom mindre uppmärksamhet.
Inget kommer få fart på honom mer än att du inte ser honom. Svara inte på hans samtal och ring inte tillbaka. Svara inte på hans sms. När du träffar honom, var trevligt och bete dig som inget har hänt. Du kan vilja skrika åt honom, men ge honom bara ett trevligt leende. Bete dig som om hans närvaro inte gör någon större skillnad för dig. Ge honom hon noll uppmärksamhet du kommer aldrig ångra dig om du ignonerar honom.

6. Ändra dig inte för någon människa.
Du kanske redan vet varför han dumpade dig. Om det är något du gjort eller något som har med ditt beteende att göra – ändra det. Om du till exempel har varit väldigt flirtig mot andra, sluta med det. Om du är var en person som inte tog din karriär på allvar, då är det dags att göra något åt det. Du kanske var väldigt svartsjuk och behöver sluta med det. Allt det här om du tycker att han är värd det såklart. Ändra dig aldrig för någon annan lova mig det?

7. Se till så att han uppmärksammar dig. Eller se till att han inte uppmärksammar dig alls var aldrig i närheten av honom du kommer aldrig ångra dig att du håller 100 % avstånd och lever ett värdigt liv i stället.
När du ändrat det du kanske behöver ändra med dig själv, försäkra dig om att han får veta det. Ta reda på var han brukar hänga och se till så att ni “råkar” träffar på varandra.

8. Leta inte efter signaler och gör något konkret.
När du ser att ljuset är grönt från hans sida är det dags att göra något åt det. Fånga honom när han minst anar det. Du kan göra det genom att börja prata som om inget har hänt. Men, fortsätt bara om han verkar vara på samma spår som du är. När du märker att han är intresserad, använd din charm och se till att ert möte är kul och spännande för honom.

9. Försvinn.
När du tagit steget ovan kommer han att förvänta sig mer från dig. Han kanske kommer till slutsatsen att du inte har kommit över honom och det kan göra honom glad. Men, det är nu du ska visa att han har fel. Försvinn ett par dagar. Svara inte i telefonen eller på hans sms. Se till så att han saknar dig. Ta hand om dig själv när du känner dig nere.

10. Sanningens ögonblick.
Det här är det sista steget. Det kommer också bestämma om ni har en framtid ihop eller inte och därför måste du göra det på rätt sätt. Gör det bara när du sett till att han har kontaktat dig utan resultat flera gånger. Välj en lämplig plats att prata med honom. Säg rakt ut att du inte kan ha kontakt med honom. Om han frågar varför säger du att du fortfarande älskar honom. Om han verkligen älskar dig kommer han att smälta. Om det här inte fungerar på honom kommer inget annat att göra det heller. Då måste du ge upp och gå vidare med ditt liv. Någonting bättre väntar dig i framtiden.

Tröstät dig med lite pannkakor om inget ovan lyckas!