Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Blir du avundsjuk på stora bloggare?

Man brukar säga att folk som har pengar inte är lyckliga. Jag tror att det är en tröst för fattigloppor så att de slipper bli avundsjuka på de som har pengar.

Vad är det som säger att pengar gör människorna olyckliga? Det är som att säga man blir inte lycklig av att ha fast jobb utan man blir lyckligare om man är arbetslös och har skulder från kronofogden. Vad är detta för snack som folk har lyckats sprida världen över? Jag håller definitivt inte med. Bara av att jag bloggar och tjänar pengar på att blogga gör jag för att må bättre. När man läser om andra bloggare hur de blir inbjudna på saker och ting och de miljoner de tjänar blir man ju lite avundsjuk. Erkänn att ni också kan känna att det svider lite när ni ser allt glamour och lyx kring andra bloggare.
Jag minns för 10 år sedan då jag fick se bilder av VeckoRevyns Blogaward hur de tog in stora bloggare i en limousine och drog runt i Stockholm. Det kändes inte bra att se de bilderna av hur lyxigt de hade det. Jag mådde rent ut sagt dåligt av att se hur bra behandlade de blev bara för att de hade välbesökta bloggar. En annan hade tröstat sig med att bloggare är inte lyckligare för att de har stora bloggar. Vilken lögn va? Ok de är inte lyckliga så då är små bloggare som får se spektaklet lycklig lottade som inte fick åka i limousinen eller? Hur mycket ska människor ljuga för sig själva innan de ger upp och börjar tala sanning om vad som faktiskt gör dem lyckliga?
Det finns inget som säger att har du pengar går du miste om andra saker. Det är som att säga att om du har en röd tröja kommer du aldrig i ditt liv kunna ta på dig en grön tröja. Hur ni hur löjligt det låter? Om du känner att du blir lyckligare med lite mer pengar så kan du satsa på Där har du alla bonusar samlade på en och samma sida. Lycka till och skicka ett vykort när du har vunnit eller när din blogg är stor.

Lämna ett svar