Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min väninna dejtade en psykopat inte utav denna värld

Har ni sett filmen Djävulen och jag? Där får killen i filmen önska sig 3 gånger. Påminner om när min väninna dejtade en psykopat och gick på allt han sa.

Han förhandlar med Djävulen och får önska sig 3 önskningar. Hur han än gör så blir det fel för han önskar sig något och med allt kommer även något negativt. Han tex önskade att han skulle vara romantisk och känslig kille för att få sin drömtjej. Det livet slutade med att han blev så känslig att även när han såg solnedgången så grät han.
För med allt positivt så finns det också något negativt som följer med. Hela filmen gick ut på att han var så kär i en tjej och försökte göra allt för att hon skulle bli intresserad. Därför så skrev han en kontrakt med Djävulen. Jag tror att filmens budskap handlar om att man ska vara sig själv i ett förhållande. Man ska inte låtsas vara någon man inte är.
I ett av liven ville han vara stenrik så att hon gifte sig för hans pengar. Kanske hade han i det livet vunnit pengarna Det livet slutade med att hon var otrogen med den stilige hästskötaren i stället.

Väninnan och den värsta psykopaten

Jag känner en tjej som träffade en kille en gång som höll med henne i allt. Även om hon gillade en sång så låtsades han älska samma låt. Om hon gillade en maträtt älskade han samma maträtt och så kunde det se ut i flera månader. När han inte längre var så där kär i henne så slutade han med alla dessa beteenden. Snacka om att hon fick sitt livs chock när han visade sitt riktiga jag. Den han var i grunden var en psykopat inte utav denna värld.
När han visade sitt rätta jag svarade han inte ens när hon försökte få till en vanlig konversation. Han kunde stöta på andra inför henne utan ett gram skam i kroppen. Han gjorde så sjuka saker när fjäskperioden var förbi att man nästan trodde att han skojade. En människa kunde inte vara så sjuk trodde man, men jo han var dessutom sjukare än så.

Lämna ett svar