Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur har folk råd att bo på Chateau de versaille?

En gång såg jag en facebookvän skriva på sin status att han hade budat några miljoner på ett slott i Sverige.

Han ljög inte utan han hade verkligen en stor förmögenhet. Jag kan inte förstå hur en person kan skriva ut sådana saker på facebook? Har han inte förstått att inbrottstjuvar letar efter offer som honom. De bryter sig in hos folk med en kofot och då går ingen bostad säker.
Man kan nästan bryta sig in var som helst därför finns det vakter utanför Stockholms slott och Drottningholms slott. De har inte heller säkra dörrar utan då får människor agera dörrvakter i stället. Hur gör man då om man är superrik och inte vill ha inbrott? Jo man kan sätta dit en dörr av järn som man brukar göra utomlands.
Jag vill flytta in i ett slott och då ska jag använda mig utav en järndörr som jag beskrev ovan. Ingen ska hindra mig till att bo i ett slott

Lämna ett svar