Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inför alla mina bloggmöten i höst

Jag kommer att ha massor av bloggärenden i höst och inför alla dessa möten så kommer jag behöva en helt ny garderob.

Precis när höste närmar sig har alla människor som mest att göra. Precis såsom jag har massor att göra nu när alla min bloggmöten är planerade.
Nedan kan ni se ett urval av de kläder som jag kommer att ha på mig under hösten. Alla kläder är från märket som har otroligt bra pris på sina produkter. Det jag gillar med första klänningen är att den har fantastisk klassiska rutor. Du kan bära den till vardags eller till fest.
Nedan är supersnygg då det är volanger av dem så väljer jag vitt fast då ska jag inte ha en volangkjol under utan jag ska nog ha en helt vanlig pennkjol under. Med volanger ser det inte lika fint ut då tröjan själv har volanger. Jag gillar ej att blanda för mycket stilar och göra allt till en soppa.
Jag brukar inte gilla knut på skjortor fast denna var riktitgt fin då har jag valt den rosa färgen.

Lämna ett svar