Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Allt du vill veta om ekonomi & hundhandväskan som chockar

Är du framtidens uppfinnare? Du kanske också har en bra uppfinning tex som nedan bild att uppfinna en väska som där bär hunden i. Detta när hunden inte orkar promenera längre och bäst för små hundar.

När du väl kommer på en uppfinning så behöver du också lite pengar för att kunna förverkliga din dröm om en uppfinning. Det finns en bra hemsida som heter där du kan ta del av allt från blogg, podd mm som bara handlar om ekonomi, börsen, aktier mm. Dvs allt som är relaterat till din ekonomi och kan vara bra för dig som håller på att starta eget.
Han som har uppfunnit denna fantastiska hundväskan eller hundsele eller vad jag nu ska kalla det har varit påläst innan han började. Han har säkert följt börsbloggen för att lära sig allt om börsen. För är du kunnig inom ekonomi, börs och aktier så vet du också vad du ska lägga dina pengar på. Denna sida läses av alla som vill läsa om ekonomi i sin egen takt.
Du behöver inte var utbildad ekonom för att denna sida ska vara av intresse. De är en enkel sida som är mycket lätt att förstå. Hunden verkar dock inte ens lida av att vara lite i luften. Kan tänka mig att även denna hund har i sina dagar varit intresserad av allt som rör ekonomi. För man brukar bli som sin matte och husse med tiden sägs det.
Jag brukar kika in på Ekonomi i Fokus 2-3 ggr i veckan för att inte missa något då jag håller på att bygga upp två olika bolag. Bygger man bolag behöver man veta allt som rör ens ekonomi. I stället för en bok så kan du läsa denna sida för det finns otroligt mycket att lära sig på sidan.

Lämna ett svar