Allmänt

Snart drar jag till fjällen

Finns inget värre än att behöva bära med sig en stor och jobbig väska när man ska ut och gå för att få lite motion.

I Uppsala har vi något som heter Fjällnora dit brukar jag gå på sommrarna för att vandra i fjällen. Finns mycket djur och natur i dessa trakter. För att slippa bära med sig sin picknick korg så vill jag helst
 kunna packa in mina grejer i en ryggväska och ge mig ut. Har du dessutom barn som är väldigt små så att du bär dem på framsidan av din bröskorg så finns det inget effektivare än en ryggväska.
Har man barn så är ryggväskan även en stor fördel om du är på stan och strosar omkring. Jag förstår inte ens hur folk med barn kan vilja ha en vanlig väska. Du kan även stoppa in din hund i väskan och bära med dig överallt.
Kolla ovan söta hund som även den är smart nog att vilja bära med sig en ryggväska i stället för en vanlig väska. Ryggväska om hunden själv får välja helt enkelt. Låter lite som kattreklamen. Har du barn så är det även utmärkt att beställa till dina barn så att de får slitstarka väskor när de ska ge sig ut i skogen med sina klasskamrater.
I dag mötte jag på världens minsta hund dessutom som höll på få tänder och därför bet på allt. Så var försiktig om du har en bäbis hund som vill tugga på allt. Lämna inte denna väska i händerna på din bäbis hund. Vänta tills din hund blir lite större så att den inte biter på allt du har omkring dig.