Allmänt

Besök de döda annars besöker de dig

Snart är det Halloween och det är årets mest skrämmande högtid. Visste du om att det är denna period som medium alltid är fullbokade?

De som besöker medium vill oftast ha kontakt med döda anhöriga. Då brukar de själva tala om vilken anhörig de vill ha kontakt med. Fast ett medium kan själv inte i förväg bestämma vem som ska tillkallas. Oftast brukar de som har gått över till den andra sidan själva bestämma om de vill komma fram eller inte. Det är inte alltid döda på andra sidan har tid med oss som lever. Man är heller inte på samma plats hela tiden för om livet har ett slut har även döden ett slut som Frankenstein brukar säga.
Man brukar även sända fler skräckfilmer på tv kring halloween firandet. Jag älskar halloween och brukade förut gå omkring med vampyr tänder som var formade efter mina egna tänder. Jag tappade bort dem och de var väldigt dyra. Vill så gärna hitta nya vampyrtänder så läser någon detta och vet vart man kan få gjutna tänder efter sina egna tänder får ni gärna höra av er och kommentera i detta inlägg.

Eftersom jag inte hittar några huggtänder just nu så får jag försöka skrämma folk med andra knep. Jag har sökt på nätet och hittade färgade linser på 24.se som är ett företag som har allt från hemelektronik till hem & fritidsprodukter.