Skip to content
Allmänt

Så kan vanliga människor köpa ett slott

Vill du köpa ett slott men känner att du inte har råd eller inte har sparat tillräckligt för att kunna köpa?

Titta så vackra slott som finns och du kan faktiskt bo i dem om du vill. Vet du då hur du ska gå till väga för att kunna bo i ett slott trots att du känner att du knappt har några pengar? Har du funderat vilka det är som har råd att bo i ett slott? Är de födda rika eller har de sparat i hela sitt liv?
Nedan mur är kring en trädgård som är ansluten till ett slott. Om jag ska bo i ett slott eller villa som har nederbotten då bör jag ha liknande mur omkring mig. Jag kan tänka mitt ett litet fönster som nedan där folk kan titta in, men inte kunna kliva igenom. Den ska vara så pass liten att en person ej får plats för att kunna ta sig in.
Ska man bo i slott så ska slottet ligga i centrum. Vill ej bo ute på landet för hur ska jag då kunna njuta av ett slott om jag på det ska vara isolerad långt bort någonstans. Man bör ha lite sparade pengar när man lånar pengar. För om du har noll kronor så anses du inte heller vara kreditvänlig. För att bli mer kreditvänlig så är mitt råd till dig att spara en slant och sedan kan du låna pengar och dessutom en stor summa pengar. Sedan kan du med dina sparade pengar och lånade pengar kolla efter ett slott eller villa. Det kommer ta sin tid att betala tillbaka på slottet i varje fall. Fast då har du ett arv att lämna efter dig till dina barn och barnbarn.
Det är när människor får barn som de börjar planera inför framtiden. Innan man får barn så tänker man bara här och nu pengar är liksom inte lika viktigt. Att spara pengar eller att investera i slott och villor är inget man planerar om man inte har några barn. Därför bör man skaffa barn när man också känner sig redo med ekonomin och med karriärer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *